Varujan Pambuccian: Cererea de demisie a lui Marko Attila, un document, probabil, scanat

Liderul grupului parlamentar al minorităților naționale, Varujan Pambuccian, susține că cererea de demisie a deputatului UDMR Marko Attila Gabor nu poate fi considerat un document valid.

"Am constatat că avem de-a face cu un document, probabil, scanat. Vreau să vă informez că documentele electronice au legătură cu persoana printr-un singur lucru — dacă sunt semnate electronic, altfel eu pot să iau din diverse scrisori holografe ale dumneavoastră frânturi de text, iau și semnătura dumneavoastră și depun demisia întregului Parlament, dar singura problemă este că nu îl poate susține legea. De aceea e legea semnăturii electronice și de aceea un asemenea document nu poate fi considerat un document valid. În condițiile astea, după părerea mea, noi nu suntem în situația de a judeca într-un fel sau altul pe baza unui document", a declarat, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, Varujan Pambuccian, citează Agerpres.

Deputatul Marko Atilla (UDMR) a demisionat din Parlament

Deputatul UDMR Marko Attila şi-a dat demisia din Parlament, înainte ca plenul Camerei Deputaţilor să dezbată cea de a doua cerere privind încuviinţarea reţinerii şi arestării sale preventive.

Marko Attila, în cazul căruia Camera Deputaţilor a amânat miercuri discutarea raportului privind cererea de încuviinţare a arestării preventive până când cererea de demisie a acestuia din Parlament va fi depusă în original, a scris, pe Facebook: "Azi am demisionat din funcția de deputat. A fost cea mai grea decizie a vieții mele, să mă retrag de bunăvoie și nevinovat din munca pentru care mi-am dedicat întreaga viață".

Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a anunţat, astăzi, în plen, că cererea de demisie a deputatului UDMR Marko Attila a fost depusă la Biroul Permanent în copie şi, juridic, nu poate fi luată în considerare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel