Urmărește emisiunea live


Vanghelie resemnat: Îl aşteptăm pe Adrian Năstase înapoi

vanghelie
vanghelie

Aflat la Conferinţa Organizaţiei PSD sector 2, edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie,  a declarat că organizaţia de Bucureşti nu mai funcţionează ca altădată, iar aceste lucruri trebuie spuse public, fără teamă. Despre Adrian Năstase, Vanghelie a spus că locul acestuia este în PSD și este așteptat după eliberare în organizația Capitalei.

Vanghelie consideră că trebuie să existe o viziune atunci când se fac liste şi spune că nu este om care să nu greşească, dar important este ca aceste greşeli să fie recunoscute. "Am greşit. (...) Nu trebuie dat nimeni afară, orice om are valoarea lui", a spus Vanghelie.

"Cred că ceea ce ne trebuie în următoarea perioadă este să finalizăm toate conferinţele, a Organizaţiei Bucureşti, şi să redevenim cea mai puternică organizaţie de pe tot eşichierul politic, pentru că, din păcate, activităţile din cadrul sectoarelor şi ale organizaţiei de Bucureşti nu au mai funcţionat cum funcţionau - cu cluburi, birouri, întâlniri şi aşa mai departe. E adevărat că au fost şi campanii electorale şi activitatea de partid nu mai are acelaşi efect. Dar, totodată, e adevărat că simţim cu toţii anumite lucruri care nu au fost poate întocmai şi întocmai în regulă. Nu am fost întotdeauna mulţumit de ce s-a întâmplat şi vreau să cred că fac parte dintre cei care au curajul să spună ce au de spus", a declarat primarul sectorului 5, care i-a îndemnat pe colegii săi să fie o echipă unită.

 Adrian Năstase este aşteaptat să revină în Organizaţia PSD Bucureşti, spune Vanghelie

 "Poate i-am spus şi lui Adrian Năstase în anumite momente ceea ce nu e în regulă, dar astăzi consider că ceea ce se întâmplă nu e în regulă. (...) Locul lui Adrian Năstase trebuie păstrat în partid şi locul lui Adrian Năstase este în partid, ţinând cont de tot ceea i s-a întâmplat lui Adrian Năstase. A fost premierul cu guvernul cel mai performant şi să nu ne fie frică să spunem că a fost o decizie politică condamnarea lui Adrian Năstase. Când s-a pronunţat sentinţa, am spus atunci la televizor că disputele din interiorul partidului trebuie să fie în interior, pentru reconstrucţia şi reorganizarea partidului, pentru reconstrucţia reală a PSD, dar trebuie să vedem exact când se fac nişte nedreptăţi sau se întâmplă nişte extreme. Îl aşteptăm să redevină membru al Organizaţiei de Bucureşti. Adrian Năstase nu are nevoie de o funcţie în mod deosebit, Adrian Năstase este o instituţie prin ce a creat. Am fost acum două săptămâni la dânsul în vizită şi mi-a dat şi ultima carte şi m-am uitat puţin pe ea. Şi este o instituţie Adrian Năstase, pur şi simplu", a afirmat preşedintele executiv al PSD Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel