Vanghelie: PSD va împărţi telefoane mobile administratorilor de bloc, în Bucureşti

vanghelie
vanghelie

Social-democratul Marian Vanghelie a explicat că, în Bucureşti, PSD va da telefoane mobile preşedinţilor de asociaţii de locatari şi administratorilor de blocuri, pentru a le facilita acestora comunicarea problemelor cu care se confruntă.

"Nu este vorba de mită sau de a se da un telefon cadou. Pur şi simplu se pune problema de o comunicare foarte bună. Cred că o comunicare foarte bună cu preşedinţii de asociaţii de locatari, cu administratori de blocuri să putem să inventariem toate tipurile de probleme din Bucureşti, încercăm să găsim soluţii pentru putea avea această comunicare într-un timp foarte real", a explicat Marian Vanghelie, la Realitatea.

El a fost întrebat cum vor fi aleşi cei care vor primi telefoanele. "Nu este vorba de alegere, este vorba de preşedinţii de asociaţii de locatari şi administratorii de bloc, nu este vorba de alegere, nu este vorba de membri de partid. Este vorba de cetăţenii care se confruntă cu diferite tipuri de probleme", a spus Vanghelie, care a menţionat că acţiunea PSD nu se rezumă doar la sectorul 5, ci la întreaga Capitală.

Social-democratul a precizat că, în baza unui contract cu o companie de telefonie mobilă, este vorba de un abonament cu nişte minute incluse, telefoanele în sine fiind gratuite. El a mai menţionat că, pentru telefoanele mobile şi abonamente, contractele sunt făcute pe un an.

Marian Vanghelie a precizat că PSD plăteşte factura minutelor folosite, fără vreo implicare a primăriei sectorului 5 în această campanie.

"Cadourile s-au dus. Lumea nu mai aşteaptă poveşti, lumea aşteaptă rezolvarea problemelor (.) Noi nu dăm nimic cadou, noi dăm posibilitatea oamenilor să poată să ne acceseze printr-un telefon, prin anumite minute pe gratis pentru a putea comunica cu ei în timp real şi a putea rezolva dintre problemele cu care se confruntă", a explicat social-democratul. Totuşi, el a admis că cei care vor primi telefoanele nu vor fi obligaţi să se limiteze a le folosi doar pentru comunicarea problemelor cu care se confruntă, ci pot avea şi convorbiri personale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel