Vanghelie, scenariu fulminant despre protestele violente. Scopul

Descriere foto:

Marian Vanghelie, prezent la Interviurile DCNews, a comentat evenimentele din 10 august, din timpul protestului diasporei, dar a lansat și supoziții legate de cei care ar sta în spatele mitingului.

"Din păcate, cred că s-a încercat varianta Colectiv (...) într-o formulă organizată, dar nu atât de bine încât să le iasă. S-au încurcat. Eu am mai explicat că avem politicieni care sunt ţinuţi în mână şi se duc pe la tot felul de instituţii pe afară, care îşi iau azimutul pentru a știi ce este de făcut aici. Îl nominalizez pe domnul Cioloș. S-a dorit o formulă de Colectiv, în care fie să îşi dea demisia prim-ministrul, fie să cadă Guvernul (...).

Printre organizatorii evenimentului, îl nominalizez pe domnul Coldea, fără să vreau, pentru că numai anarhia şi schimbarea formulelor îl pot ajuta, chiar dacă, totuşi, are o oarecare comunicare cu actuala putere. Cred că joacă şi cu opoziţia. Nu îl consider organizator. Îl consider parte componentă a mitingului, cum consider şi USR-ul", a spus Vanghelie.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24