Vanghelie: Ponta se folosește de PRU să-i arate bau-baul lui Dragnea

Marian Vanghelie susține că fostul premier Victor Ponta se folosește de partidul lui Bogdan Diaconu pentru a-i arăta "bau-baul" liderului PSD, Liviu Dragnea, în încercarea de a obține sprijin pentru foștii săi miniștri, dar și pentru cei care au fost în echipa sa când a condus partidul.

Fostul primar al sectorului 5, într-o intervenție telefonică marți seară la postul B1 TV, a susținut că nu este interesat de vreo discuție nici cu liderul PRU, Bogdan Diaconu, "nici cu această struțo-cămilă politică construită de dl Diaconu și folosită de dl Ponta ca o formulă de a-i arăta bau-baul d-lui Dragnea. Asta este o consecință a ceea ce se întâmplă în PSD, modul cum este condus PSD în acest moment și, ca atare, Victor Ponta, nefiind băgat în seamă, încearcă și el să-i arate pisica lui Dragnea, Dragnea nici măcar nu este interesat de ceea ce face Victor Ponta. Dl Dragnea a încercat și a și reușit, din păcate, cu ajutorul și a d-lui Ponta, să-și pună toate slugile pe toate funcțiile în interior ca nimeni să nu-i poată spună nimic", a declarat Marian Vanghelie.

În opinia acestuia, Victor Ponta nu va intra în PRU, ci îl folosește în încercarea de a sprijini o parte "din cei care au fost în echipa lui de guvernare și în echipa lui cât a condus PSD. Numai ca Victor Ponta trebuia să-și dea seama când a făcut pact cu Liviu Dragnea că aici se va ajunge. E un blocaj. (...) Eu mă uit cu surprindere, de la nivelul lui Victor Ponta, ca fost președinte al PSD, ca și candidat la Președinție, de la nivelul pozițiilor pe care le-a avut și a calității lui de prim-ministru, a ajunge să facă politică la nivelul ăsta e dramatic", a adăugat Marian Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel