Vanghelie: Ponta, amenințat cu arhiva SIPA

Marian Vanghelie a declarat la România TV că Victor Ponta a fost ameninţat cu arhiva SIPA în perioada când acesta era prim-ministru.

"Victor Ponta a avut o comunicare foarte bună cu sistemul până şi-a dat seama că sistemul îi face probleme şi lui. Când sistemul l-a trimis ambasador pe Maior şi pe Ponta la DNA, atunci domnul Ponta a început să facă din nou pe liderul politic (...) Domnul Ponta se pare că are probleme din tinereţe şi l-au ţinut cu ele în mână ... ce a spus şi Băsescu, că e ofiţer. Asta nu e o chestie nouă. Se cunoaşte, se ştie şi cum a fost racolat. (...) Era premier domnul Ponta. Dânsul a colaborat foarte bine, dar din cand în când trebuia să i se mai aducă aminte. Toate lucrurile de care discutăm azi şi ni se par aberante, domnul Ponta chiar le-a făcut împreună cu sistemul şi domnul Maior", a explicat Vanghelie, la România TV.

În urmă cu câteva zile, Marian Vanghelie susținea că  şi arhiva "Doi și un sfert" din MAI a fost compromisă la fel ca arhiva SIPA. El afirma că s-a întâmplat în timpul mandatului lui Gabriel Oprea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel