Urmărește emisiunea live


Vanghelie: Până pe 20 aprilie veţi vedea şapte candidaţi la primărie

Marian Vanghelie a declarat joi că, până pe data de 20 aprilie, va prezenta lista candidaţilor Partidului Dreptăţii Sociale la Primăria Capitalei şi la cele şase sectoare, el susţinând că, dacă nu va reuşi până la alegerile parlamentare să fie mai puternic decât PSD, 'va pleca acasă'.

'Pot să vă spun că până pe 20 (aprilie - n.r.) veţi vedea şapte candidaţi pe şase sectoare plus Primăria Generală a Capitalei, care se vor bate pe voturile de stânga din România. Şi atunci o să vedeţi dacă eu candidez sau nu candidez. Dacă nu voi reuşi până la alegerile parlamentare să fiu mai puternic ca PSD, plec acasă. Şi vă spun aceste lucruri în urma discuţiilor cu mii de oameni la telefon', a precizat Vanghelie, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă intenţionează să candideze la Capitală sau la Primăria sectorului 5 pe care a condus-o, el a spus că doreşte să creeze un moment 'atipic', cu şapte candidaturi, 'să explodeze un pic şi doamna Firea' (Gabriela Firea, candidatul PSD la PMB - n.r.). '

Să înţeleagă doamna Firea că stânga suntem noi şi nu este ea. Nu are nicio legătură cu stânga, nu are nicio legătură cu PSD. O să vedeţi membrii din PSD de 20 de ani, membri care vor fi candidaţii noştri', a susţinut Vanghelie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel