Vanghelie, mesaj către procurori, la ÎCCJ: Nu m-ați speriat

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au făcut declaraţii în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Marian Vanghelie a vorbit despre ”nelegiurile” procurorilor. Cei doi se aflau acolo la procesul Oanei Mizil.

Oana Mizil a mers la ÎCCJ, unde a avut loc procesul în care aceasta a fost judecată pentru conflict de interese. Ea a mers însoţită de Marian Vanghelie. Procesul a fost amânat pentru că Oana Mizil nu avea avocat, scrie Agerpres

Oana Mizil a venit la proces însoţită de Marean Vanghelie. Fostul primar al Sectorului 5 a declarat: ”S-au luat aceste decizii sa se scape de unii parlamentari”. 

[citeste si]

Vanghelie a adăugat: ”Unii parlamentari iau amendă, alţii câţiva ani cu suspendare. Am ajuns în România să analizăm după cum doreşte şeful instituţiei din Parlament. (...) Pai vrem să spunem că se întâmplă lucrurile pe bune? (...) Toate aceste instituţii de forţă din România care au făcut aceste nelegiuri vor răspunde.  (...) e vorba de ce se întâmplă în Romania, începând de la arestările haiduceşti. (...) chiar dacă unii politicieni se duc în arest, vor ieşi afară”. 

”Totul e un circ”

Despre acuzaţiile care îi se aduc Oanei Mizil, Vanghelie răspunde: ”Eu unul mă voi bate să spun lucrurile reale. Problema e să încercăm pe viitor că lucrurile să se schimbe. Totul e un circ. Nu este moral (să îţi angajezi rudele). Dar dacă în UE se acceptă aceste lucruri... este legal şi se acceptă”.

Marian Vanghelie vorbeşte şi despre modul în care se fac arestările: ”Vine o vreme când unii vor răspunde pentru că iau oamenii de pe stradă cu forţa, nu îi cheamă cu avocat, le pun cătuşe şi spun "aveţi două variante, vă dăm cu suspendare şi spuneţi pe cine vrem noi sau..." ca şi cum procurorul stabileşte câţi ani îţi poate da”. 

”Pe mine nu m-au speriat” a încheiat politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel