Vanghelie: Lui Băsescu să i se spună că viitorul premier e Victor Ponta

marian-vanghelie
marian-vanghelie

Vicepreședintele PSD, Marian Vanghelie, a declarat joi, cu ocazia lansării candidaților USL pe București, desfășurat la Sala Palatului, că lui Traian Băsescu trebuie să i se spună că noul prim-ministru va fi Victor Ponta, iar noul președinte va fi Crin Antonescu. Vanghelie a adăugat că pentru următorii zece ani cei de la PDL „nu mai au ce căuta în București.”

„ Ăsta este Bucureştiul! Aşa o să-i batem! Le e frică! O să-i batem cum i-am bătut în administraţia locală şi am câştigat peste tot, nu numai în Bucureşti. O să-i batem în toată România. (...) Democraţia e gălăgioasă, dar e sănătoasă democraţia! (...) Să-i spunem lui Traian Bsăescu că viitorul prim-ministru va fi Victor Ponta, pentru că vrem noi şi pentru că vor românii, şi viitorul preşedinte va fi Crin Antonescu”, a spus Vanghelie, în uralele susţinătorilor.

Vicepreşedintele PSD a precizat că celor de la PDL trebuie să li se spună că nu mai au ce căuta în Bucureşti timp de zece ani.

„Am trăit cu frică, am trăit cu tot felul de grupuri, ca nişte stafii. Singurul grup adevărat e conducerea USL care porneşte din Bucureşti cu prim-ministru Victor Ponta şi viitorul preşedinte al României, Crin Antonescu. Să le spunem celor de la PDL că timp de zece ani nu mai au ce căuta în Bucureşti. Domnul Blaga, Berceanu, Videanu, plecaţi acasă, lăsaţi viitoarea generaţie să preia ştafeta!”, a adăugat primarul Sectorului 5.

El a arătat că pe 9 decembrie USL are o şansă istorică.

„USL are şansa istorică ca pe 9 decembrie să facă istorie. Trebuie să le spunem acestor oameni că nimic nu a fost sănătos, să transmitem celor care au făcut dosare primarilor, preşedinţilor secţiilor de votare, să le spunem că suntem alături de ei. E momentul să schimbăm metehnele politicienilor, să se spună că de acum politicienii încep să se ţină de cuvânt. Echipa PSD Bucureşti poate, ştie şi vrea să se bată”, a conchis Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel