Vanghelie, la Antena 3: ''Ponta le lua banii oamenilor de afaceri''. Imagine cu dovada prezentată

Marian Vanghelie, acuzații la adresa lui Victor Ponta
Marian Vanghelie, acuzații la adresa lui Victor Ponta

Marian Vanghelie îl acuză, în direct, la tv, pe Victor Ponta că lua banii oamenilor de afaceri.

Victor Ponta, fostă calitatea lui prim-ministru, le lua banii oamenilor de afaceri. Sunt stăpân pe ceea ce spun. Victor Viorel Ponta a luat o sumă foarte mare de la un om de afaceri. Dacă dânsul vrea sau nu să declare, este problema dânsului', a declarat Marian Vanghelie la Antena 3.

Echipa Antena 3 l-a contactat pe Victor Ponta să îi ofere un răspuns lui Marian Vanghelie, însă liderul Pro România nu a dorit să intre în direct și a spus: Să fie sănătos domnul Vanghelie, conform spuselor Cătălinei Porumboiu, prezentatoarea postului tv.

Și eu îi transmit la fel. Sunt sănătos. Am venit din arest. Sunt pregătit în continuare să mă bat. Chiar dacă nu mai sunt în PSD și m-a dat el afară și am reușit să fac un alt partid. Dacă vă aduceți aminte, domnul Blejnar, a spus de Victor Ponta că lua niște banii, de la anumite companii. Victor Viorel Ponta avea un dialog direct cu ei. Vorbea cu ei pe telefon, pe mail. Am dovezi din dosarul celor care după ce el le-a luat banii și a venit la putere, i-a arestat. Am mail-ul la mine. E mail-ul din dosarul Murfatlar. În cadrul dosarului sunt contracte care i s-au dat lui Victor Viorel Ponta

Acest mail este trimis de Victor Ponta unui patron de la Murfatlar în care acest patron i-a dat acești bani. Vă arăt mail-ul. Este trimis după adresa de mail a domnului Victor Ponta. A trimis un mail prin care a trimis o sponzorizare pentru o cursă de mașini, a adăugat Vanghelie.

Conținutul mail-ului a fost arătat de către publicația Anti Fake News și poate fi observat în imaginea de mai jos.

(w670)

Potrivit spuselor lui Marian Vanghelie în cadrul emisiunii de la Antena 3, persoana de la care ar fi cerut bani Victor Ponta în acest mail este un om de afaceri implicat în celebrul dosar Murfatlar și pentru care fostul premier al României ar fi dat ordin ca acesta să fie arestat.

Afirmațiile făcute de Marian Vanghelie au fost făcute și de Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF, în urmă cu ceva timp, când declara că Victor Ponta are legături cu oameni de afaceri, informează antifakenews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel