Vanghelie, întrebat dacă a fost exclus de la Bac pentru că a copiat: Doamne fereşte, aşa arăt?

vanghelie
vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost întrebat, miercuri, de jurnalişti, dacă a fost exclus de la examentul de bacalaureat pentru a avut "surse de informare", el răspunzând: "Doamne fereşte, haideţi acum, chiar aşa arăt?".

"Doamne fereşte, haideţi acum, chiar aşa arăt? Nu m-am dus, n-am mai avut timp. Mă înscrisem şi nu m-am mai prezentat. Nici n-am fost că n-am mai avut timp. Întâmplarea a făcut că a ieşit un scandal în Bucureşti când am dat a doua oară Bac-ul. Am început de la 5.30 dimineaţă, am avut o acţiune mare de tot ca să pot să ajung la Bac, să dau Bac-ul. Nu, am dat o singură dată Bac-ul, în 2001", a spus Vanghelie, citat de Mediafax.

El a precizat, comentând rezultatele de la examenul de bacalaureat din acest an, că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, pe care l-a numit "băiatul ăsta" nu se poate ocupa de minister şi că, din cauza unor jocuri politice, cei care sunnt dezamăgiţi sunt elevii.

"Noi vorbim de un ministru care poate să fie simpatic, care poate să fie oricum, poate să aibă nişte diplome nu ştiu de pe unde. De multe ori să ştiţi că şi noi putem. Eu n-am fost pasionat de diplome că puteam să cumpăr şi eu de pe internet. Dar numai de Ministerul Educaţiei nu se putea ocupa băiatul ăsta. Dezamăgim nişte copii pentru că se fac şi jocuri politice mizerabile de a aduce senzaţia în societatea românească că la anul, după ce vor veni reformele majore tot ale acestui băiat simpatic, care n-are habar de nimica, lucrurile se vor schimba", a spus Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel