Vanghelie îi ia apărarea lui Băsescu. "Este un animal perfect"

Marian Vanghelie a spus, într-un interviu acordat marți seară, că într-un an sau doi, Traian Băsescu va fi cel mai important lider din România.

VEZI ȘI: Vanghelie, anunț de ultimă oră despre revenirea în PSD

Întrebat pe cine ar alege dintre Victor Ponta și Traian Băsescu, pentru o ipotetică funcție de președinte al țării, Marian Vanghelie a zis: "Pe... Mircea Geoană. Să vă spun un singur lucru: PSD-ul a greșit mult, la fel de mult a greșit și Victor Ponta pentru că în loc să ne raportăm la români, ne-am raportat prea mult la Traian Băsescu. Nu înțeleg de ce se întâmplă asta. Traian Băsescu pleacă. Într-un an sau doi, Traian Băsescu va fi cel mai important lider din România. Într-un fel sau altul, el se aseamănă cu Ion Iliescu. Sunt lideri de mase. Orice lider trebuie respectat, chiar dacă nu ai mereu aceleași idei cu el".

"Noi - PSD-ul - am greșit când am spus mereu că tot ce face Traian Băsescu este greșit. Am spus asta și-n partid. I-am spus și lui Geoană. Nu mă raportez doar la Ponta. Aici am greșit cu toții. La fel s-a întâmplat și când am avut colaborarea cu PNL. Dacă treaba asta cu Băsescu nu o luam ca pe chestie personală, el nu ar mai fi câștigat cel de-al doilea mandat. Traian Băsescu fiind un animal perfect din punct de vedere politic, a știut cum să joace și cum să ne incite. Un om bun trebuie să fie apreciat", a conchis Marian Vanghelie la Gândul Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel