Vanghelie: Doar după 60 de ani poţi aspira la funcţii înalte în PSD

marian-vanghelie
marian-vanghelie

Vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie a susținut, miercuri, că doar cei care nu au stat foarte mult în PSD nu conștientizează faptul că trebuie să ai peste 60 de ani pentru a viza funcții mai înalte în partid și a previzionat că PSD şi ACD își vor împărți egal sectoarele Capitalei.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie a recunoscut, miercuri, că este o persoană răbdătoare și este convins că va participa la scrutinul pentru locale pe listele PSD la primăria sectorului a cărei activitate o cordonează și în prezent.

“Nu voi fi inclus în sondajele pentru Primăria Generală, cred că voi fi inclus doar pentru primăria sectorul 5. Dacă nu aţi înţeles că abia după ce împlineşti vârsta de 60 de ani poţi să îţi permiţi să participi la alte funcţii mai mari, nu aţi stat prin PSD foarte mult. Deci vă spun eu că trebuie să ai răbdare”, a declarat Vanghelie.

De altfel, primarul Vanghelie nu este la prima declarație de agest fel, el afirmând în nenumărate rânduri că așteaptă avansarea în structurile superioare ale partidului după ce acumulează mai multă experiență și mai mulți ani la vârstă.

Referitor la un prognostic al alegerilor locale, Marian Vanghelie a adăugat că PSD şi ACD îşi vor împărţi egal sectoarele în Bucureşti, fiecare formaţiune din USL urmând să numească trei candidaţi. “O să fie trei sectoare PSD şi trei sectoare PNL. Încă nu s-a stabilit la nivelul USL-ului care vor fi celelalte. Despre PC nu ştiu, acolo este vorba de ACD”, a precizat el.

Totodată, vicepreședintele PSD, Marian Vanghelie a susținut că va juca în campanie “toate rolurile”. “Şi în deplasare şi în apărare, voi fi şi la centru, în funcţie de unde va fi nevoie şi unde voi considera eu că vreau să fiu”, declarându-și astfel toată disponibilitatea pentru alegerile viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel