Vanghelie: Condamnarea lui Năstase creează un precedent periculos

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie avertizează că prin condamnarea lui Adrian Năstase în dosarul „Zambaccian” se creează „un precedent foarte periculos”.

„Nu cred că aşa se poate trata politica într-o ţară civilizată. Dacă ar fi să vorbim din punct de vedere uman, e dezastru! E dezastruos ce se întâmplă! Nu cred că se putea aştepta nimeni. Cred că a adus şi el nişte servicii destul de mari acestei ţări”, a declarat Marian Vanghelie, luni, citat de gandul.info.

Primarul Sectorului 5 a adăugat că această condamnare „este prea mult în momentul de faţă”, el reamintind că Adrian Năstase a fost cel care a negociat aderarea României în UE.

„Cred că tot ce se întâmplă în clipa de faţă este crearea unui precedent foarte periculos. În UE nu se întâmplă cu niciun fost prim-ministru şi cu niciun om politic de calibrul lui Adrian Năstase aşa ceva. Cred că este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a făcut el, fie bune, fie rele. Indiferent dacă este vinovat şi trebuie să plătească. Dar eu cred că în clipa de faţă creăm un precedent foarte periculos şi nu ajută cu nimic la democraţia din România”, a continuat Marian Vanghelie.

El a subliniat că asistăm la un fenomen periculos, iar ceea „ce se întâmplă nu reprezintă ceva bun pentru România”.

„Încercarea de la un mandat la altul să ne arestăm între noi nu cred că o să ajute pe nimeni. Şi cred că în ăştia 20 de ani de politică poate ar fi trebuit să fie mult mai mulţi condamnaţi cu pedepse mult mai mari”, a conchis vicepreședintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel