Urmărește emisiunea live



Vanghelie: Aura Vasile nu mai pleacă din PSD. Deputatul este internat la Universitar

COMISIA UDREA
COMISIA UDREA

Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seară, că a avut o discuţie cu deputatul Aura Vasile, iar aceasta a renunţat la a pleca din PSD la UNPR. În timpul discuției  cu edilul Sectorului 5, aceasteia i s-a făcut rău și a fost internată la Spitalul Universitar.

"S-a convins singură să nu mai plece din PSD, nu eu am convins-o. Am încercat doar să îi reamintesc prin câte am trecut împreună", a spus Marian Vanghelie.

Potrivit acestuia, la un moment dat Aura Vasile a recunoscut că nu este o decizie bună să plece la UNPR.

"Recunoştea că nu e decizie bună şi îi părea rău la un moment dat", a mai afirmat Vanghelie.

Întrebat dacă el ia în calcul să plece la UNPR, sau la un eventual partid al lui Mircea Geoană, Vanghelie a răspuns: "Nu mă interesează să plec din PSD. Nu mă voi înscrie în niciun alt partid".

Aura Vasile, internată la Spitalul Universitar

Deputatul Aura Vasile a fost internată, luni seară, la Spitalul Universitar în urma unui puseu de tensiune, incidentul petrecându-se în timpul unei discuţii cu liderul PSD Marian Vanghelie. Acesta a spus că deputatul a suferit un puseu de tensiune şi a fost transportată la Spitalul

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD, fiind viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Considerată o apropiată a vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile era secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei PSD a municipiului Bucureşti. De asemenea, ea era membru în Consiliul Naţional al PSD şi membru al Biroului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.

Citește și:

Aura Vasile a demisionat din PSD și a trecut la UNPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel