Vanghelie: Anunţ oficial că o să fac Vanghelion!

REVELION 2007 - INTEGRARE - ROMEXPO
REVELION 2007 - INTEGRARE - ROMEXPO

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a anunţat, miercuri, că la sfârşitul acestui an va organiza renumitul Vanghelion, la care în ultimii ani a renunţat din cauza crizei.

„Iniţial am vrut să nu fac, că e criză. Dar văd că nu e nicio criză, sunt numai crizaţi (ref. la membrii Guvernului - n.r.). Anunţ oficial că voi organiza Vanghelion“, a spus liderul PSD miercuri seara la Realitatea Tv.

Petrecerile sociale de Revelion organizate de Marian Vanghelie la Romexpo au devenit celebre de-a lungul anilor şi au primit numele de Vanghelion. În ultimii doi ani, din cauza crizei şi cu opoziţia făţişă a unora dintre colegii de partid, Vanghelie a renunţat să mai organizeze megapetrecerile de la Romexpo.

Vicepreşedintele PSD  a mai declarat că va rămâne „pe viaţă“ în formaţiunea politică pe care o reprezintă şi că, la alegerile locale din 2012, va candida pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.  „Nu plec din PSD. Uitaţi-vă bine la mine! Am eu faţă de om pe care să-l ademenească alţii să plece?“, a spus Vanghelie, cu referire la eventualele oferte de a părăsi PSD în favoarea unui alt partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel