EXCLUSIV  Vanghelie, atac la Ponta. ”De asta nu m-am dus la Pro România! Motivul REAL”

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre subiectele fierbinţi ale momentului în România. 

Marian Vanghelie, unul dintre cei mai populari primari şi oameni politici din România a acordat un interviu DC News. Acesta a vorbit despre decizia sa de a înfiinţa Partidul Social Democrat Independent şi despre decizia pe care a luat-o anterior, de a pleca din PSD. Întrebat de ce a luat decizia de a fonda un nou partid şi nu de a se înscrie în Pro România, Marian Vanghelie a declarat: 

"Nu am fost la domnul Ponta pentru că e aceeaşi echipă care, după ce a făcut o serie întreagă de nenorociri, încearcă să se spele un pic, să treacă pe la Nufărul şi să se prezinte cu o altă faţadă. Ponta nu reprezintă nimic. Ponta nu are nicio legătură cu PSD-ul. El a spus de-a lungul timpului: 'nu l-am votat pe Ion Iliescu', 'nu l-am votat pe Mircea Geoană'. Cum putem să credem noi că el reprezintă voturile PSD şi încrederea unor români care au crezut în stânga? Cum poate să reprezinte stânga şi PSD când el spune că nu a votat doi lideri la prezidenţiale în nişte bătălii importante pentru România?", a declarat Marian Vanghelie. 

Urmăreşte, aici, declaraţiile complete ale lui Marian Vanghelie: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel