Valul 4 al pandemiei. Cîțu: În România nu ar trebui să existe această discuție

Foto: Guv
Foto: Guv

Premierul României, Florin Cîțu, a spus că nu ar trebui să se pună problema unui val patru.

Premierul Cîțu a vizitat Alba Iulia astăzi, 17 iunie, participând la o conferință de presă alături de liderii PNL, printre care și Rareș Bogdan, dar și alături de miniștrii din guvern, printre care și Lucian Bode.

Cîțu anunță că vaccinarea este posibilă pentru oricine dorește să se imunizeze la noi în țară

                                          

După ce a vorbit de simțul antreprenorial excelent al românilor, „mai ales când sunt lăsați în pace de instituțiile statului”, Florin Cîțu a abordat subiectul vaccinării și posibilitatea unui eventual val patru al infectărilor cu coronavirus. „În același timp, vreau să văd cu merge campania de vaccinare, pentru că Alba este pe un onorabil loc 7, dar se poate mult mai bine”, a transmis Cîțu.

„Este clar că până aici, noi, ca guvern, am făcut cam tot ce se putea face. Avem dozele de vaccin, cine vrea să se vaccineze în România [poate] astăzi. Am fost prima țară din Uniunea Europeană unde te poți vaccina fără niciun fel de programare. Deci alegi cu ce vaccin dorești să te vaccinezi și mergi să te vaccinezi. Deci, din punctul de vedere al guvernului am făcut tot ceea ce voiam să facem ca să avem această campanie de vaccinare de succes. Nu este vorba despre un succes al campaniei de vaccinare a guvernului, este vorba de o campanie pentru viață, despre asta vorbim”, a mai spus premierul României.

Campania de vaccinare este pentru revenirea la normalitate. Nu ar trebui să vorbim despre valul patru

                                     

„Este o campanie de revenire la normalitate. Doar prin vaccinare putem să revenim la normalitate. Tot aud prin spațiul public discuții despre valul patru. N-ar trebui să avem aceste discuții! În România, astăzi, avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea. Nu ar trebui să existe această discuție despre valul patru în România. Vrem să ne vaccinăm, nu este obligatoriu, dar dacă ne vaccinăm nu mai avem valul patru. Acest val patru există doar dacă noi nu vrem [să ne vaccinăm]”, a mai adăugat Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel