Valtteri Bottas, contract prelungit cu Mercedes

Formula 1
Formula 1

Pilotul finlandez Valtteri Bottas şi-a prelungit cu încă un an contractul cu Mercedes.

Echipa Mercedes a anunţat, vineri, în ajunul Marelui Premiu de Formula 1 al Germaniei, că pilotul său finlandez Valtteri Bottas şi-a prelungit cu încă un an contractul, fiind valabil astfel până în 2019, informează AFP. Bottas, locul 5 în clasamentul Campionatului Mondial al piloţilor, ar fi dorit o prelungire pe doi ani, dar Mercedes nu i-a acordat-o. 

Echipa cu sediul în Brackley (Anglia) s-a limitat la a transmite într-un comunicat că o opţiune "pentru un an suplimentar în 2020" face parte din acordul încheiat cu pilotul finlandez. În vârstă de 28 de ani, Bottas a obţinut trei victorii în Formula 1, toate cu Mercedes, la care a ajuns în 2017 după retragerea neaşteptată a germanului Nico Rosberg. 

Acest anunţ intervine la o zi după semnarea unui nou acord pe doi ani între Mercedes şi pilotul său britanic Lewis Hamilton, care l-a angajat pe cvadruplul campion mondial de Formula 1 până la finele sezonului 2020. "Nu am avut prea mult noroc în cursele de anul acesta, dar echipa cunoaşte nivelul meu şi este un mare semn de încredere în mine şi în pilotajul meu", a explicat Bottas după prelungire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel