Valiza Tel Drum. Tăriceanu: Nu se învârte totul în jurul lui Dragnea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, referitor la episodul "valiza", că "nu se poate ca totul să se învârtă numai în jurul" liderului PSD, Liviu Dragnea, şi că ar trebui să se discute şi despre alte probleme.

"Domnul Dragnea, nu vreau să fiu prost înţeles, mai ales de el, este o persoană, nu se poate totul să se învârtă numai în jurul lui. Până la urmă, şi ceilalţi ar trebui să se gândească. El a fost legal ales, a candidat, în fine. Dar nu putem să ocolim problema asta şi să mergem mai departe? În sensul, discutăm şi alte probleme? Sau discutăm de dimineaţa până seara Dragnea, Dragnea? Pentru că până la urmă de ce un partid ca PNL-ul nu creşte în sondaje? Pentru că nu e capabil de altceva. Eu cred că şi cetăţenii care se uită la PNL spun: Domnule, bun, ok, mi-au spus o dată, de şapte ori că PSD-ul e ciuma roşie (...), dar altceva mai ştiţi? Dacă nu ştii decât lucrul ăsta, atunci îţi pierzi încrederea", a declarat Tăriceanu, la TVR 1.

El a apreciat că episodul "valiza" este o "operaţiune pregătită", menită să îl discrediteze pe preşedintele PSD.

"Mi s-a părut hilar, e o încercare de a-i lua pe oameni de proşti, până la urmă, să spui că valiza era pierdută pe câmp, era găsită de un ţăran iar ţăranul l-a contactat pe reprezentantul Rise Project din Teleorman. (...) Chestiunea asta mi se pare o operaţiune pregătită undeva, nu ştiu să vă spun cine a pregătit-o, pot să fac supoziţii, dar aşa, pentru mine, pentru a-l discredita pe Dragnea, pentru a-i distrage atenţia, pentru a-l fragiliza, multe scopuri pot fi gândite. În final, vorbeam despre o încercare de preluare a puterii, deci preluarea puterii presupune ce? Îndepărtarea de la putere a actualei coaliţii PSD-ALDE şi sigur că o lovitură care se poate da şi care ar fi eficientă ar fi la adresa lui Dragnea, n-ar fi numai el afectat, ar fi până la urmă întregul partid", a afirmat Tăriceanu.

Platforma Rise Project a anunţat, sâmbătă, că a intrat în posesia unei "valize cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum", firmă despre care se spune că ar avea legături cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, documente la care procurorii DNA n-ar fi avut acces. Potrivit jurnaliştilor de la Rise Project, valiza ar fi fost găsită în zona rurală din Teleorman, pe proprietatea unui localnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel