Validarea lui Ponta ca prezidenţiabil, Congres tip Eurovision

Pesediştii pregătesc un Congres-premieră pentru desemnarea lui Victor Ponta drept prezidenţiabilul PSD.

Evenimentul urmează să aibă loc la hotel Mercur din Alba Iulia, iar noutatea o reprezintă faptul că toate celelalte organizaţii judeţene vor fi conectate prin sistemul de video-conferinţă cu sala Cupola a hotelului din Alba Iulia, ele urmând să anunţe decizia locală în privinţa candidatului. Sistemul, gen Eurovision, va fi pentru prima dată folosit de un partid politic din ţara noastră.

După ce toate organizaţiile vor anunţa că îl susţin pe Victor Ponta la prezidenţiale, preşedintele PSD urmează să aibă un discurs în care să-şi prezinte programul de candidat.

Rolul de moderator îi va reveni preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, cel care va conduce campania prezidenţială a lui Victor Ponta.

Săptămâna viitoare, pe 20 septembrie, chiar de ziua de naştere a lui Victor Ponta, care împlineşte 42 de ani, prezidenţiabilul PSD se va lansa în faţa a peste 50.000 de militanţi social-democraţi pe stadionul National Arena. Cea mai mare arenă sportivă din ţară a mai fost folosită pentru un eveniment politic şi în campania din 2012 de USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel