Validarea instalatorilor de fotovoltaice. Când se pot înscrie la AFM

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Administrația Fondului pentru Mediu organizează o sesiune de înscriere pentru validarea instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice.

Administrația Fondului pentru Mediu organizează o sesiune de înscriere pentru validarea instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională în perioada 02 mai, ora 10:00 – 12 mai 2023, ora 23:59.

Înscrierea instalatorilor în program și transmiterea documentelor în vederea validării se fac prin intermediul aplicației, pusă la dispoziția acestora pe pagina de internet a AFM – www.afm.ro.

”În vederea participării în cadrul programului de anul acesta, toți instalatorii vor trebui să îndeplinească procedurile aplicabile în sesiunea din acest an, respectiv să se înscrie în aplicație și apoi să încheie contracte de participare cu AFM, inclusiv instalatorii care au fost validați în sesiunile anterioare. De asemenea, anul acesta persoanele fizice se vor înscrie personal în cadrul programului prin intermediul aplicației informatice, conform graficului pe care urmează să îl publicăm pe site-ul instituției, fiind alocate câte trei zile lucrătoare pentru fiecare regiune.”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu.

Criteriile de eligibilitate pentru validarea instalatorului, conţinutul dosarului de validare și alte informații privind depunerea dosarului de validare se regăsesc în Ghidul de finanțare aferent sesiunii 2023, disponibil pe site-ul www.afm.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel