Valeriu Zgonea tună și fulgeră: Mă voi opune până la capăt acestui jihad

Valeriu Zgonea a declarat miercuri că se va opune până la capăt 'acestui jihad anti-justiţie' şi a denunţat încălcarea Regulamentului parlamentar.

'Mă voi opune, până la capăt, acestui jihad anti-justiţie. Acum suntem în faza a doua - dorinţa unora de a pune mâna pe a treia funcţie în stat, prin tertipuri ilegale, încălcând regulamentul. Motivul l-aţi aflat în şedinţa celebrului grup parlamentar de ieri. Astăzi au încercat să-şi nege propria decizie. (...) Scopul - acelaşi: să modifice pe repede înainte legile anti-justiţie. (...) Până când destinul va hotărî, mă voi bate cu cei care, formaţi în grupuri de interese, vor dori să modifice legile penale în interesul lor. Comitetul liderilor a fost convocat ad-hoc', a afirmat Valeriu Zgonea, într-o conferinţă extraordinară de presă, susţinută la Camera Deputaţilor.

[citeste si]

Potrivit lui Zgonea, 'acest tip de social-democraţie şi de politic trebuie să dispară din Parlamentul României'. 'Respect Regulamentul Camerei Deputaţilor şi nu voi permite acest jihad anti-justiţie. (...) Nu putem, pe ordinea de zi a Parlamentului, să avem lucruri ilegale, neregulamentare. Eu nu mă agăţ de funcţie, vreau ca Parlamentul României să respecte legea', a adăugat Zgonea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel