Valeriu Zgonea, tăios la Botoșani. Discurs fabulos- VIDEO

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a fost la Botoșani în weekend-ul trecut. El a deranjat pe unii dintre colegii săi din PSD cu replici tranșante. 

"Eu n-am ce să vă spun, v-am ascultat, sunteți pricepuți. Să știți că am întotdeauna dreptate, după 25 de ani de partid să știți că am. Chiar dacă unora nu le place, să știți că am. Tot îi plăcea lui Andrei limba engleză, am un sentiment de fatigue, știți ce înseamnă? De oboseală... Noi, în Oltenia, îi spunem efectul Real Madrid. L-am văzut la organizație, să știți. Sunteți organizația aia care își face poze selfie și spune: me my self I am the best. Numai eu. Am un sentiment de fatigue și mă sperie, un sentiment că numai noi suntem buni și mă sperie, un sentiment că numai noi știm ce e bine și mă sperie. Asta e părerea mea și dacă vă supără îmi cer scuze. În rest, mă bucur că aveți o echipă în Divizia A, ligă... și vă urez succes cu ASA-ul", a declarat Valeriu Zgonea, potrivit Botoșăneanul.

Președintele Camerei Deputaților și-a manifestat iritarea față de discursurilor unor lideri ai PSD Botoșani care susțin că au sentimentul "învingătorului învins" după ce la alegerile prezidențiale au obținut cele mai multe voturi din țară pentru candidatul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel