Valeriu Zgonea, susținător al lui Liviu Dragnea la șefia PSD

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că îl susține pe Liviu Dragnea dacă acesta vrea să candideze la șefia PSD. 

"Eu sunt un membru al partidului, un soldat loial al PSD, încercând să îmi fac treaba acolo unde PSD mi-a stabilit activitatea. Dacă va fi o discuție despre această temă (candidatura sa la funcția de președinte executiv — n.r.) o voi spune. I-am spus colegului meu Liviu Dragnea, în momentul în care președintele partidului și prim-ministrul și-a dat demisia, că îl voi susține pentru această candidatură dacă va dori să candideze pentru funcția de președinte al partidului. Este omul cu cea mai multă experiență în acest moment în partid, un bun cunoscător al organizațiilor locale, să nu uităm că a fost al doilea ca putere în partid în ultimii 10 ani", a spus Zgonea, înainte de începerea Conferinței Naționale extraordinare a Organizației Pensionarilor Social-Democrați, de la Palatul Parlamentului.

Surpriză de proporții în cursa pentru conducerea PSD

Președintele camerei Deputaților a adăugat că, dacă va dori să candideze pentru o funcție în partid, va cere în primul rând votul organizației de Dolj de unde a plecat și unde a candidat pentru funcțiile de demnitate publică.

"În acest moment sunt concentrat pentru a construi în jurul lui Liviu Dragnea, pe care îl susțin și care sper să își anunțe candidatura, o echipă care să fie performantă și care să creeze anumite politici publice în interesul cetățeanului", a menționat Zgonea, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel