Valeriu Zgonea, stenograme Hrebenciuc-Șova: Un gest de normalitate în Europa ce a făcut Hrebenciuc

Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a explicat, marți, cum s-a simțit când a văzut, potrivit stenogramelor DNA, ce înțelegeri se purtau între Viorel Hrebenciuc și Dan Șova pentru a-l scoate din cursa pentru președinția PSD, în „epoca post-Victor".

Întrebat de reporterul Digi24, cum s-a simțit când a văzut stenogramele în care Viorel Hrebenciuc și Dan Șova vorbeau despre cum să-l înlăture din competiția pentru șefia PSD, Valeriu Zgonea a răspuns: "Ce v-a spus domnul Ponta este valabil și pentru mine. Eu fac campanie din 2000, la nivel central. Am mers în toate satele și toate comunele. Probabil că după domnul Geoană, domnul Ponta, domnul Năstase, domnul Iliescu sunt vicepreședintele partidului care am fost cam în 80% din satele din România. Așa încât Zgonea este un nume pe care nu-l găsiți pe toate gardurile", a precizat președintele Camerei Deputaților, care susține că 70-80% dintre cei 600.000 de social-democrați îl cunosc personal.

Citește și Ludovic Orban: Negocierea Hrebenciuc-Şova arată adevărata față a PSD. Ce spune despre Victor Ponta

În plus, Valeriu Zgonea afirmă că nu are nevoie să-l pună Viorel Hrebenciuc președinte la PSD, fiind unul care nu-și lasă niciodată oamenii care cad: "Spre deosebire de ceilalți, eu sunt un om crescut în partid de jos. Eu merg cu partidul și niciodată eu pe terenul de luptă nu-mi las prizonieri și nu-mi las oamenii care cad. Suntem o echipă, lucrăm și la bine și la rău. Mergem și construim România. Oamenii aceștia pe mine m-au învățat multe lucruri de bine. Dacă am ajuns în această funcția le datorez și lor, pentru că m-au învățat să mă abțin atunci când trebuie, să-mi văd lungul nasului și să fac treabă pentru România, pentru demnitatea pe care o am de deputat. Așa am făcut în ultimii 14 ani și, într-un fel, pentru mine partidul acest este familia mea. Cred că ce a făcut domnul Hrebenciuc este un gest de normalitate în Europa", a mai declarat Valeriu Zgonea.

Citește și Stenograme Șova - Hrebenciuc: Boss, o să fii președinte, te impui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel