Valeriu Zgonea, SMS la o solicitare a Antenei 3

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a refuzat să răspundă, miercuri seară, unei invitații a postului Antena 3 de a intra în direct, prin telefon, într-o emisiune în care se discuta cum anchetatorii care au clasat dosarul fiului său au ajuns în vizorul DNA, însă a transmis un SMS.

Anchetatorii care au clasat dosarul fiului lui Valeriu Zgonea au ajuns în vizorul DNA, astfel că actualul președinte al Camerei Deputaților ar putea fi acum un apărător al Justiției sau ar putea fi șantajat de sistem, potrivit unor informații prezentate miercuri, la o Ediție specială, de la Antena 3.

Poliţiştii şi procurorul care au anchetat conflictul dintre fiul lui Valeriu Zgonea şi fiul fostului fotbalist Ion Sburlea au "parcat" dosarul, însă acesta s-a redeschis în 2014 și anchetatorii sunt anchetați acum de DNA pentru abuz.

Ei au fost acuzaţi de Ion Sburlea de abuz în serviciu şi falsuri în legătură cu modul în care au instrumentat şi clasat dosarul de urmărire penală în care au făcut cercetări faţă de fiul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Dragoş Zgonea, şi a altor şapte persoane, acuzate de loviri şi alte violenţe comise asupra fiului fostului jucător.

Comisarul-şef Aurel Constantin a propus clasarea cauzei pentru că faptele nu au fost comise cu vinovăţia prevăzută de lege şi că au adus o atingere minimă valorilor apărate de legea penală. În ordonanța transmisă procurorului, comisarul preciza că toate persoanele care îl însoţeau pe Dragoş Zgonea în timpul conflictului ar fi fost acolo pentru a se asigura "lupta sportivă" dintre cei doi copii.

Valeriu Zgonea nu a dorit să răspundă în acest caz, dar a transmis un SMS la Antena 3.

Astfel, potrivit Oanei Stancu, Valeriu Zgonea a transmis că nu are tutela copilului, nu locuiește cu el, dar îi plătește pensie alimentară și dacă a greșit cu ceva, să plătească. De asemenea, șeful Camerei Deputaților a adăugat că își iubește foarte mult copilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel