Valeriu Zgonea, reproș la adresa PNL, după ce moțiunea de cenzură a picat

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, lansează critici la adresa liberalilor, cărora le reproșează că nu știu să facă o ”opoziție serioasă”. Zgonea precizează, totodată, că moțiunea de cenzură devine ”o altă variantă de a face politică” atunci când nu ai ce reproșa unui guvern care transformă România într-o țară stabilă economic.   

”Motiunea de azi demonstrează că dacă aduci câțiva oameni în fața Parlamentului și îi ții în ploaie să fluture pancarte, nu înseamnă că faci opoziție serioasă. Ca să arăți că tu ești mai bun și că meriți să fii la guvernare, trebuie să propui soluții mai bune la problemele țării. Dar cum nu poți reproșa Guvernului că a mărit salariul minim, că a crescut pensiile și a redus taxele, că a crescut rata absorbției de fonduri europene și a plătit datoria către FMI, transformând România într-o țară stabilă economic, moțiunea devine o altfel de variantă de a face politică”, a scris, marți după-amiază, Valeriu Zgonea, pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta, ironie maximă după ce moțiunea PNL a picat

De asemenea, președintele Camerei Deputaților atrage atenția că nu doar social-democrații vorbesc despre performanțele Guvernului Ponta, ci și președintele Klaus Iohannis.

”Și nu spunem doar noi, ‪#‎PSD‬, că România are o creștere economică susținută și stabilitate financiară...”, a adăugat Valeriu Zgonea, care face trimitere la mesajul transmis de președintele Iohannis cu ocazia evenimentului de deschidere a forumului economic BestInvest, organizat la New York.

"Investițiile americane sunt bine-venite în România. Suntem încrezători în faptul că Statele Unite pot deveni, în anii ce urmează, unul dintre investitorii de top din țara noastră. Economia României beneficiază de avantaje importante: creștere economică susținută, stabilitate financiară și monetară, datorie publică redusă, forță de muncă bine pregătită, precum și numeroase resurse naturale. România reprezintă un element de stabilitate pentru întreaga regiune", a arătat șeful statului în mesajul care a fost prezentat de consilierul prezidențial pe probleme economice, Cosmin Marinescu, la deschiderea forumului economic organizat la New York.

Citește și: Moțiunea de cenzură a PNL a fost votată în Parlament: Care este rezultatul - ULTIMĂ ORĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel