Valeriu Zgonea, pe făraș din PSD. Acuze grave în BPN

Crişan Andreescu / 25 apr 2016 / 13:04 Salveaza PDF Comentarii

Scandal în ședința Biroului Permanent Național al PSD, unde președintelui executiv al partidului, Valeriu Zgonea, i s-a cerut demisia din toate funcțiile deținute în PSD. 

Rovana Plumb, vicepreședintele PSD, i-a cerut lui  Valeriu Zgonea, demisia din toate funcțiile pe care le deține, atât din cea de președinte executiv, cât și din cea de președinte al Camerei Deputaților. Aceasta a declarat că este momentul ca Valeriu Zgonea să facă un pas în lateral și să nu-i pună pe colegii săi să fie în sitiația de a-l sancționa sau să-i retragă sprijinul politic.

Potrivit Antena 3, Rovana Plumb i-ar fi reproșat lui Zgonea, că, prin luarea de poziție pe care ar fi avut-o pe Facebook, dar și în zilele trecute, nu ar fi făcut altceva decât să vorbească exact ca Alina Gorghiu și Vasile Blaga, poziționându-se în afara partidului.

[citeste si]

Replica lui Valeriu Zgonea  a fost aceea că nu va demisiona, ședința de miercuri a Comitetului Executiv să fie aceea care să decidă dacă va mai rămâne în vreuna dintre funcțiile deținute în PSD. şi l-a criticat din nou pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, precizând că partidul are nevoie de un lider integru.

"Astăzi împăratul este gol. PSD se îndreaptă cu paşi repezi şi cu ochii închişi către prăpastie. Este datoria mea să spun lucrurilor pe nume. Funcţia aceasta pe care mi-au dat-o colegii mei într-un congres mă obligă să blochez moartea partidului sub povara problemelor unor lideri. Este de datoria mea să spun ceea ce cred şi ceea ce simt. Nimeni nu poate să mă oblige, să mă oprească din această credinţă pe care o am. De peste 20 de ani de când sunt în partid', a declarat Valeriu Zgonea, înaintea şedinţei BPN.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25