Valeriu Zgonea: PDL face campanie pe bani publici

valeriu_zgonea
valeriu_zgonea

PDL face campanie electorală pe bani publici, consideră liderul deputaților PSD, Valeriu Zgonea, exemplificând, în cadrul unui comunicat de presă, cum directori de instituții publice numiți în timpul guvernării democrat-liberalilor continuă să folosească resursa umană și baza materială ale unităților pe care le conduc în scop electoral, în folosul fostei puteri.

Vicepreședintele PSD, Valeriu Zgonea, susține că directorii instituțiilor publice numiți de PDL în timpul guvernărilor Boc și Ungureanu folosesc angajații, mașinile și telefoanelor instituțiilor pe care le conduc pentru a face campanie electorală fostului partid de guvenământ.

„PDL continuă să folosească acele instituții publice unde a numit directori în perioada în care era la guvernare pentru a face campanie electorală propriilor candidați. Ca să vă dau un singur exemplu, la Administrația Bazinală de Apă Jiu, mai bine 30 de angajați și 50 de muncitori au fost implicați în campania electorală din județul Dolj. Un număr de 8 autoturisme ale instituției au fost folosite în scopuri electorale, iar carburantul a fost plătit din banii instituției. Și vorbim de câteva sute de litri de carburant”, explică Valeriu Zgonea, în comunicat

Potrivit vicepreședintelui PSD, ”în urma verificărilor realizate la A.B.A Jiu, Corpul de control al ministrului Mediului a confirmat folosirea angajaților și a resurselor instituției în scopuri electorale. În baza acestor verificări, ministrul Mediului a luat decizia înlocuirii din funcție a directorului A.B.A. Jiu, Cosmin Călin”.

„Vreme de patru, PDL a folosit instituțiile statului pentru buzunarele liderilor și ale clienților partidului. Acest lucru trebuie să înceteze. Guvernul USL nu va tolera sub nicio formă folosirea banilor publici pentru interese politice sau electorale”, a declarat liderul deputaților PSD, conchide comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel