Valeriu Zgonea: Legea cartelelor pre-pay și Legea securității cibernetice sunt importante și urgente

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a vorbit, joi, despre două dintre legile Big-Brother. La scurt timp după ce președintele CCR, Augustin Zegrean, a denunțat presiuni la adresa judecătorilor constituționali, Zgonea a declarat că Legea cartelelor pre-pay și cea a securității cibernetice sunt importante și urgente pentru structurile de securitate națională.

Vezi aici declarațiile șefului CCR: Zegrean: Am fost amenințat. SRI pune presiune pe CCR. Unui coleg îi este frică

"Cele două legi sunt esențiale pentru ca instituțiile să poată să reacționeze preventiv, astfel încât să ne asigure nouă securitate maximă, ca să putem să beneficia de libertățile fundamentale. Legea cartelelor pre-pay și legea securității cibernetice sunt importante și urgente pentru structurile de securitate națională. Eu sunt pentru securitate maximă, dar și pentru păstrarea libertăților fundamentale. Nu pot să nu văd ce se întâmplă azi în Europa sau în vecinătatea noastră estică și să nu lucrez ca parlamentar pentru a asigura toate instrumentele pe care le cer aceste instituții ca să îmi asigure securitatea", a declarat Valeriu Zgonea, la TVR 1.

El a adăugat că securitatea pentru fiecare cetățean și pentru fiecare comunitate este primordială, dacă se dorește prosperitate, și trebuie să se țină cont că sunt anumite legi care țin de siguranța națională, prin care se dau instrumente instituțiilor stabilite prin lege să se ocupe de securitatea și siguranța cetățenilor. 

Citește și: Ipoteză șoc: consilierul lui Băsescu, preluat de Valeriu Zgonea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel