Valeriu Zgonea și Zhang Gaoli, vicepremierul Chinei într-o imagine nemaîntâlnită în galerii foto oficiale: Se țin de mână

O fotografie postată de către preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea pe contul personal de Facebook, în care apare ținându-se de mână cu vicepremierul Chinei, Zhang Gaoli, a stârnit comentarii aprinse. 

Vicepremierul Chinei Zhang Gaoli s-a aflat joi într-o vizită în România, delegația chineză fiind primită de vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea şi ministrul Afacerilor Interne - Gabriel Oprea, scrie Digi 24.

După întâlnirea pe care Zhang Gaoli a avut-o la Parlament cu Valeriu Zgonea, oficialul român a postat mai multe fotografii surprinse cu ocazia acestui eveniment, însă una a atras atenția internauților în mod deosebit.

În imaginea respectivă, apropierea româno-chineză este evidentă, cei doi oficiali ţinându-se strâns de mână. Galeria foto era însoțită de următorul mesaj: "Relația tradițională dintre România și China impune, în anul 2014, activarea colaborării între legislative țărilor noastre. Cunoașterea mecanismelor care stau la baza legislației românești, precum și a cadrului juridic generat de Adunarea Națională Populară, vor face posibilă trecerea la o etapă concretă a proiectelor economice angajate între țările noastre".

Fotografia inedită, nemaintâlnită în galerii foto oficiale, a stârnit comentarii, unele chiar ironice, cărora Valeriu Zgonea le-a răspuns cu o explicație: "Am văzut că a stârnit comentarii aprinse fotografia alăturată, dar e un gest specific țărilor asiatice, dragi prieteni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel