Valeriu Zgonea dezvăluie motivul pentru care a fost dat afară din PSD

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a afirmat luni că a fost exclus din PSD pentru "indisciplină democratică".

Întrebat, luni, cu privire la încercările PSD de a-l revoca de la conducerea Camerei Deputaților și dacă a vorbit de rău partidul, Valeriu Zgonea a declarat: "Cei care au venit cu aceste opinii, pe care eu le respect, trebuie să vină și cu argumente. Fiecare are calea lui și chiar trebuie să fie conștient ce declarații face. Mă așteptam ca în această perioadă să discutăm despre problemele reale ale românilor, suntem în campanie electorală, să găsim soluții la problemele oamenilor, și cred că aceasta era definiția în lege a acestei perioade electorale. Mă aștept să schimbăm o lege pentru un om, dacă ești dat afară pentru indisciplină democratică, în rest, ca președinte al Camerei, nu comentez și nu am comentat niciodată și respect opiniile tuturor colegilor, indiferent de partid politic", a adăugat acesta.

Cât despre fotografia cu Zorro, publicată pe contul său de Facebook, președintele Camerei Deputaților nu regretă, deși au apărut comentarii ironice. 

Citește și: Zgonea îi dă replica lui Dragnea: Ironia și bășcălia sunt...

"Eu am prezentat, așa cum prezentați și dumneavoastră, ceea ce îți trimit cetățenii. Unii te plac, alții nu te plac. Întotdeauna, ca politician, trebuie să accepți când unii fac glume pe spatele tău, trebuie să le prezinți, pentru că fac parte din obligațiile tale ca lider al clasei politice. Nu trebuie să fii, întotdeauna, încruntat și supărat pe toată lumea și să fii supărat dacă un ziar sau un post tv te persiflează sau te ironizează. Face parte din slujba pe care ți-ai asumat-o în numele cetățenilor. Dacă trăim numai în ură și în dezbinare, înseamnă că nu suntem într-o țară democratică", a mai spus Zgonea.

Citește și: Dragnea: Știam și eu, și colegi de-ai noștri ce făcea Zgonea

Referitor la acuzațiile aduse de Liviu Dragnea, care l-a criticat pentru vizitele "prea dese" la Cotroceni, Zgonea a precizat: "Nu pot să comentez. Suma deplasărilor mele în alte instituții este mult mai mică decât a celor care fac afirmații. Întotdeauna, deplasarea mea a fost strict în interesul instituției pe care o reprezint. V-am spus că întotdeauna între percepție și adevăr e o diferență foarte mare".

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după ședința PSD, că Valeriu Zgonea va scăpa de revocare până după alegerile locale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel