Valeriu Zgonea, despre PSD: Se îndreaptă cu pași repezi către o prăpastie

Valeriu Zgonea a declarat că PSD se îndreaptă cu pași repezi și cu ochii închiși către o prăpastie. Acesta a subliniat că este obligat să spună lucrurilor pe nume și să încerce să opreacă înaintarea partidului spre această prăpastie.

Zgonea este singurul lider PSD care dorește ca Liviu Dragnea să renunțe la șefia partidului, urmare a condamnării sale în Dosarul Referendumului.

”Nu plec și nu fug atunci când lucrurile nu-mi convin. Cred că la conducerea PSD trebuie să fie oameni decenți, responsabili și corecți. Mi-am afirmat cu tărie principiile și valorile atât în interiorul partidului, cât și public.

PSD se îndreaptă cu pași repezi și cu ochii închiși către o prăpastie, iar datoria mea este să spun lucrurilor pe nume. Funcția pe care mi-au dat-o colegii mei mă obligă să blochez moartea partidului sub povara problemelor unor lideri.

Nimeni nu mă poate obliga să nu mai am acest crez. Nu eu am venit și nu eu m-am ales singur în funcție de președinte executiv al PSD și de președinte al Camerei Deputaților.

Principiile și valorile mele au corespuns atunci cu principiile și valorile partidului”, a declarat Valeriu Zgonea înainte de întrunirea Biroului Național Permanent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel