Valeriu Zgonea, Daniel Savu și Andrei Dolineaschi- PSD- reacții după ce DNA a început urmărirea penală a lui Victor Ponta

Lideri ai PSD au reacționat după ce DNA a început urmărirea penală pe numele premierului Victor Ponta pentru trei infracțiuni și a sesizat Camera Deputaților pentru a patra infracțiune din timpul mandatului de premier. 

Agitația propagandei și a Opoziției

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat, potrivit unui comunicat de presă al PSD, că "Opoziția și propaganda se agită acum, dar amintesc tuturor că Guvernul are în spate votul cetățenilor și pe cel al Parlamentului. Acestea sunt instanțele care dau legitimitate Guvernului, iar acest Guvern și Victor Ponta au primit legitimitate de la Parlament și de la alegători. Prin urmare, Executivul trebuie să își ducă mai departe mandatul, cu Victor Ponta premier, indiferent de agitația unora sau a altora". 

Ridicol și suspect

Andrei Dolineaschi, secretarul general al PSD, a transmis, printr-un comunicat de presă, că "faptul că premierul este atacat cu un subiect reîncălzit chiar acum, tocmai când PNL depune moțiune de cenzură, este de-a dreptul ridicol și suspect. Acuzaţiile aduse la adresa premierului nu au nicio acoperire. De atâtea ori am văzut public documentele care atestă că Victor Ponta nu are şi nu a avut nici un fel de relaţie comercială cu societăţile Turceni şi Rovinari. Mai mult decât atât, Victor Ponta nu a făcut niciodată parte din societatea de avocaţi Şova şi Asociaţii". 

Politica, în Parlament

"Este o temă veche, în care instituțiile implicate au transmis deja că Victor Ponta nu are nicio legătură cu problema Turceni - Rovinari. Dovezile au fost prezentate deja public de premierul Victor Ponta, iar astăzi au fost din nou publicate, pentru cine nu a vrut să le vadă prima oară. Însă dincolo de aceste dovezi, mai este un lucru clar: politica trebuie să se facă în Parlament, nu la DNA sau prin intermediul speculațiilor!" este poziția senatorului PSD, Daniel Savu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel