Valeriu Zgonea cere de la PSD un document-cheie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că nu a primit niciun document oficial privind excluderea sa din Partidul Social Democrat.

'Este important pentru fiecare dintre noi să vedem ce se întâmplă în interiorul unui partid şi cum foarte uşor un membru de partid, care îşi exprimă opinia, poate fi sancţionat. În rest, şi eu aştept din partea conducerii PSD, pe care o respect, o decizie, un document care să ne explice tuturor, şi dvs şi fostului membru al PSD Valeriu Zgonea, cum poate fi sancţionată libertatea de expresie în 2016 într-un partid democratic în Romania. Că, mâine - poimâine, mă gândesc că, aşa cum am fost dat afară, şi preşedintele partidului poate fi dat afară atunci când exprimă o altă opinie decât cea a Comitetului Executiv Naţional, şi atunci înseamnă că ceva este în neregulă cu statutul nostru. Dacă sute de mii de oameni te votează şi ceilalţi te sancţionează pentru că ai o altă opinie exprimată în interior şi respectând toate procedurile statutare... Ai venit de bunăvoie în partid, te-au validat ca membru al partidului', a declarat Zgonea la Parlament.

Întrebat de jurnalişti dacă apreciază ca fiind nelegală decizia privind excluderea sa din PSD, Zgonea a invocat aceeaşi lipsă a unui document.

'Aş putea să discut cu dvs pe un document dacă şi eu şi dvs l-am avea. Aveţi un comunicat de presă? Nici eu nu îl am. Când o să-l am, o să discutăm. Deocamdată eu v-am prezentat un articol (pe Facebook - n.r.) ca să vadă opinia publică cum se aleg oamenii într-un congres cu câteva mii de reprezentanţi ai PSD, cum se alege o conducere şi cum este validat preşedintele partidului. Pe cale de consecinţă, mâine - poimâine ne trezim că dl Dragnea e dat afară din partid pentru că are o altă opinie contrară membrilor Comitetului Executiv Naţional', a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel