Valeriu Zgonea aruncă bomba. Crin Antonescu, dat la o parte de Traian Băsescu

Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, face dezvăluiri incredibile despre jocurile din PNL. 

Valeriu Zgonea spune că nu îl acuză pe Klaus Iohannis de minciună despre întâlnirile cu Traian Băsescu, pentru că are ocazia să revină asupra declarațiilor făcute.

Claudiu Manda, atac din ficați la Klaus Iohannis

Președintele Camerei Deputaților subliniază însă că "nu poți să nu-ți amintește un eveniment de o așa importanță, precum canonizarea lui Andrei Șaguna sau momentul în care ai fost decorat, în 2011, chiar de Traian Băsescu. Dl. Iohannis ascunde, de fapt, proiectul politic pe care îl are cu Traian Băsescu. Iar dl. Iohannis trebuie să știe că, în politica mare, din care vrea domnia sa să facă parte, minciuna are picioare scurte, așa că are ocazia sa retracteze ce a spus". 

Scandal imens. Numirea în funcție a produs indignare. "La cât suntem de proști…"

Valeriu Zgonea este de părere că fostul lider al liberalilor, "Crin Antonescu a fost îndepărtat din fruntea PNL pentru că nu putea fi partener cu Băsescu. Klaus Iohannis a fost adus în fruntea PNL de Băsescu, pentru că s-a dovedit un partener de dialog mult mai bun, inclusiv, iată, în cadrul unor întâlniri de taină la Vila Lac 3. Traiectoria PNL din ultimele luni trebuie înțeleasă din această perspectivă: mai întâi Crin Antonescu a fost păcălit de oamenii lui Băsescu să rupă USL. Cum Traian Băsescu nu se putea înfrăți cu Crin Antonescu peste noapte, iar alegerile se apropiau, a fost adus Iohannis, cel care încă din 2010 avea, conform propriilor declarații, proiecte politice comune cu Traian Băsescu". 

Valeriu Zgonea îi cere lui Klaus Iohannis să se dezică Traian Băsescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel