Valeriu Stoica, semnal DUR pentru Klaus Iohannis

Fostul președinte PNL Valeriu Stoica a vorbit despre președintele Klaus Iohannis și legătura pe care acesta o are cu Partidul Național Liberal. Acesta nu a ratat ocazia de a îi atrage subtil subtil președintelui asupra slabei implicări pe care acesta a avut-o în parteneriatul cu PNL.

În cadrul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Valeriu Stoica susține că între președintele Klaus Iohannis și PNL trebuie să fie un parteneriat deoarece partidul l-a susținut și nu își permite alt candidat la următoarele alegeri.

Acesta atrage subtil atenția asupra faptului că în ultimii doi ani nu s-a văzut participarea președintelui Iohannis la acest parteneriat, așadar deși PNL are președinte în funcție nu a avut niciun câștig.

Cum al doilea mandat al lui Iohannis depinde şi de capacitatea PNL şi implicit a dreptei de revenire, Stoica spune că, deşi preşedintele nu se poate angaja direct, el poate sprijini „refacerea unui puternic partid de dreapta care să recâştige tot electoratul de dreapta”.

“Klaus Iohannis trebuie să rămână neutru, potrivit Constituţiei, dar chiar dacă nu poate sprijini direct PNL-ul, prin gesturi nu neapărat de angajare directă, poate să ofere un sprijin.”, spunea fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica în urmă cu câteva zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel