Valeriu Steriu, înțepătură pentru Corina Crețu

Scutaru Cristina / 19 oct 2018 / 18:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Deputatul PSD Valeriu Steriu a făcut un comentariu vizavi de criticile Corinei Crețu referitor la Guvernul de la București.

Comisarul european a spus că preocuparea principală a autorităţilor române trebuie să fie atragerea banilor europeni şi nu încheierea de parteneriate public-privat. 

”Mi-am făcut datoria de a avertiza statele membre, nu e numai România avertizată. Suntem undeva pe la media UE ca grad de absorbție a fondurilor europene. Ideea e că nu avem prea mult timp. Avem multe întârzieri și din cauza adoptării târzii a legislației. Eu nu am pus nicio clipă toate întârzierile pe seama guvernelor. Dar, pe de altă parte, sigur că uneori sunt exasperată, dar nu numai în România, de ritmul lent, mai ales în domeniul infrastructurii de transport", a spus Corina Crețu.

Valeriu Steriu a sugerat că Corina Crețu ar fi în campanie electorală.

”Peste un an, poziția doamnei comisar Corina Crețu se va încheia. Se caută un nou job... Acest job poate fi fie europarlamentar, fie o nouă propunere pentru funcția din comisar sau o funcție internă de perspectivă”, a zis Valeriu Steriu la Antena 3 în emisiunea Alessandrei Stoicescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26