Valeriu Steriu, despre mutările de la vârful SRI

Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a comentat, la Realitatea TV numirea lui Adrian Ciocîrlan și Cristian Bizadea în funcțiile de directori adjuncți ai SRI. 

"Nu pot decât să mă bucur că există o analiză permanentă la SRI privind îmbunătățirea activității, privind consolidarea ei și privind aducerea unor experți în prima linie de decizie. Europa trece prin transformări profunde și nu putem decât să avem un proces proactiv de consolidare și să oferim siguranță cetățeanului român. Nu pot decât să salut această analiză și modul în care au numit doi tineri ofițeri, dar sunt convins că și cei care au fost înlocuiți au livrat până acum ceea ce trebuia să facă SRI, și anume siguranță și securitate pentru cetățenii români", a spus Valeriu Steriu.

Ce a uitat Vestul și nu a lăsat în spate România

El a adăugat că "În acești ani, ca și stat NATO, România a avut parte de foarte multă expertiză oferită, iar noua generație are în spate, cu siguranță, aceste cursuri. Cred că vom avea un pas în plus în a oferi, în această perioadă, un sentiment de confort în România, un lucru foarte important și din prisma dezvoltării economice. Ne uităm în vestul Europei, care a lăsat în spate această prioritate, cum astăzi avem pe străzile din Bruxelles sau Paris oameni care păzesc. Nu acesta este modul în care trebuie să oferi siguranță și securitate cetățeanului". 

Valeriu Steriu a salutat faptul că cei doi sunt detașați de sfera politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel