Valer Dorneanu, propunerea PSD pentru Avocatul Poporului

Valer_Dorneanu
Valer_Dorneanu

Valer Dorneanu este propunerea PSD pentru funcția de Avocat al Poporului. Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a precizat că a avut o discuţie cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, în privinţa Avocatului poporului, în care i-a spus că este o palmă pe obrazul a cinci grupuri parlamentare faptul că PDL îl susţine pe Gheorghe Iancu, revocat din această funcţie.

Zgonea a spus că Valer Dorneanu este un om de o probitate profesională deosebită, este o personalitate şi a avut şi susţinerea din partea opoziţiei.

"Am avut o discuţie cu preşedintele PDL şi l-am rugat ca atunci când vrei să fii partener de încredere în dialog cu celelalte forţe politice să nu-i pui într-o situaţie sensibilă. Vă reamintesc că Avocatul poporului a fost revocat din funcţie de cinci din cele şase grupuri parlamentare, venind cu aceeaşi propunere. Este o palmă pe obrazul celorlalte cinci grupuri politice şi o sfidare la adresa parlamentarilor. Domnul Blaga mi-a promis că va găsi o soluţie astfel încât lucrurile să fie pe varianta propusă de noi, adică un consens pentru o propunere la Avocatul poporului", a adăugat Zgonea.

În 3 iulie, Parlamentul l-a revocat din funcţie pe Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, funcţia fiind preluată interimar de către Valer Dorneanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel