Valer Breaz, ministrul Culturii, audiat în Parlament

Valer Breaz
Valer Breaz

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer Daniel Breaz, va fi audiat marţea viitoare în Comisia pentru cultură, artă, mijloace de comunicare în masă a Camerei Deputaţilor.

Anunțul a fost făcut de către preşedintele comisiei, Gigel Ştirbu. El a spus că ministrul Culturii a confirmat că va veni la comisie marţea viitoare, la ora 12,00, menţionând că este normal ca acesta să-şi prezinte priorităţile mandatului.

Deputatul USR Iulian Bulai a precizat într-un comunicat de presă că a cerut detalii despre priorităţile pe care ministrul Culturii şi le-a stabilit pentru acest mandat.

"Am trimis preşedintelui Comisiei pentru cultură o solicitare de chemare la audieri a noului ministru al Culturii, domnul Valer-Daniel Breaz, deoarece consider că este neapărat necesar ca acest mandat să înceapă printr-un dialog. Experienţele cu miniştrii anteriori ne-au arătat că nu putem colabora în alte condiţii. Nu am primit un răspuns oficial până acum la această solicitare, însă la o întâlnire informală, domnul Breaz mi-a garantat că va fi prezent în comisie săptămânile viitoare, astfel încât să putem discuta aplicat asupra desfăşurării şi bilanţului Centenarului. De asemenea, această întâlnire va fi o ocazie excelentă pentru a lămuri felul în care domnul Breaz abordează chestiunea transparenţei în ministerul pe care-l conduce, de pildă, în ceea ce priveşte caracterul public al CV-urilor funcţionarilor publici. Sper să putem avea o relaţie de colaborare, de preferat mai bună decât cu predecesorii actualului ministru", a precizat deputatul USR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel