Valentine's day 2019. Două căsătorii de Ziua îndrăgostiților, la Deva

Valentine's day 2019. Doar două cupluri se vor căsători joi, 14 februarie, la Starea Civilă, acestea programându-se online pentru oficierea acestui eveniment chiar de "Valentine's Day", mirii având vârstele cuprinse între 38 şi 51 de ani, potrivit datelor Primăriei Deva.

Valentine's day 2019. "Chiar dacă ambele cupluri s-au programat online pentru oficierea căsătoriei exact de Ziua Îndrăgostiţilor, statisticile arată că devenii nu se înghesuie să spună 'Da' de sărbătoarea occidentală a iubirii. În ultimii doi ani, de Sfântul Valentin, la Deva a fost înregistrată o singură căsătorie", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Dana Golea.

Valentine's day 2019. Pe de altă parte, pe 24 februarie, de sărbătoarea românească a iubirii - "Dragobetele", la Starea Civilă Deva se vor prezenta patru cupluri care doresc să formeze o familie. De la începutul anului 2019, la Deva au fost oficiate 18 cununii civile, în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când 21 de cupluri şi-au unit destinele în reşedinţa judeţului Hunedoara.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25