Valentin Vrabie, demisie din ALDE, după ce a pierdut funcția de vicepresedinte

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a demisionat din ALDE, după ce a pierdut funcția de vicepreședinte al partidului. 

"Am intrat la un partid mic, cu oameni foarte mici, care nu au dorit să crească. M-am săturat să fiu într-un partid care e sluga PSD-ului. Nu e ceea ce vor oamenii", a comentat edilul. Conform acestuia, el nu îşi va pierde mandatul, pentru că a candidat independent, iar ulterior s-a înscris în ALDE:

"Rămân independent acum, dar pot să mă înscriu când vreau, în fiecare zi, în alt partid, fără să îmi pierd mandatul", a mai declarat Valentin Vrabie, conform replicaonline.ro. 

Înlocuit din funcție

Demisia lui Valentin Vrabie vine după ce, în data de 31 ianuarie, la centru s-a decis ca primarul Medgidiei să fie înlocuit din funcţia de vicepreşedinte în cadrul Biroului Teritorial al ALDE Constanţa.

Primarul Valentin Vrabie s-a aflat în centrul unui scandal la finalul anului trecut, atunci când au fost făcute publice mai multe înregistrări audio, acolo unde edilul nu folosește cuvinte tocmai ortodoxe.        

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel