Valentin Ceaușescu, alături de Steaua, la 26 de ani de la finala CCE - VIDEO

ceausescu
ceausescu

Lotul Stelei, care a câștigat Cupa Campionilor, acum 26 de ani la Sevilla, se află la Cheile Grădiștei pentru a sărbători evenimentul. Alături de foștii componenți ai echipei campioane se află și Valentin Ceaușescu, cel care a condus din umbră clubul Steaua în anii '80.

La 26 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni în fața formației spaniole FC Barcelona, componenții Stelei se află în Cheile Grădiștei pentru a sărbători evenimentul. Din lotul de acum 26 de ani lipsesc Dumitru Stângaciu, Marius Lăcătuş şi Ladislau Boloni, potrivit realitatea.net.

Steliştii care au câştigat Cupa Campionilor Europeni joacă, luni, la 26 de ani de la cucerirea trofeului, într-un turneu demonstrativ de fotbal la Cheile Grădiştei, la care mai participă selecţionatele jurnaliştilor, artiştilor, dar şi o echipă locală. Fostul portar Helmuth Duckadam este arbitrul partidelor.

 Steaua a câştigat, în 7 mai 1986, la Sevilla, Cupa Campionilor Europeni, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (0-0, 0-0), în urma executării loviturilor de departajare, pe FC Barcelona. Helmuth Duckadam a apărat toate cele patru lovituri executate de spanioli, în timp ce pentru Steaua au marcat Lăcătuş şi Balint, iar Majearu şi Boloni au ratat.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel