EXCLUSIV  Vâlcu, după ce Ciolacu a anunțat că PSD va depune moțiune de cenzură. FRAZĂ CHEIE

Marcel Ciolacu foto AGERPRES
Marcel Ciolacu foto AGERPRES

Val Vâlcu a comentat anunțul lui Marcel Ciolacu (PSD) legat de depunerea unei moțiuni de cenzură în următoarea sesiune parlamentară.

Din punct de vedere politic, 2019 a fost un an marcat de numeroase evenimente. După alegerile europarlamentare și prezidenţiale, dar și după moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, scena politică riscă să fie la fel de agitată şi în 2020. Cu PSD în Opoziție, atenția se mută pe următoarele alegeri, dar... și pe o nouă moțiune de cenzură, care va fi depusă „categoric".

Încă de pe 5 ianuarie, Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban în următoarea sesiune parlamentară. „În sesiunea parlamentară următoare, PSD va depune o moțiune de cenzură. Categoric!", a declarat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la Antena 3, duminică seară.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat declarația liderului PSD. „Din punct de vedere politic, anunțul lui Marcel Ciolacu este corect. A afirmat clar și răspicat că va depune moțiune de cenzură", a spus Val Vâlcu, adăugând ulterior: „PSD trebuie să se poziționeze drept adversar al PNL, să aștepte greșelile guvernării și să le taxeze, pentru a capitaliza politic."

Cu privire la moțiune, jurnalistul a remarcat că liderul PSD s-a rezumat la a zice că va fi depusă în următoarea sesiune parlamentară, fără a oferi o dată. Camera Deputaţilor se întruneşte anual în două sesiuni ordinare, dar poate fi convocată şi în sesiuni extraordinare. Prima sesiune ordinară începe în februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iunie. Rămâne de văzut când va alege PSD să depună moțiunea.

Totodată, jurnalistul a precizat: „Dacă Orban vrea cu adevărat alegeri anticipate, trebuie să-și dea demisia!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel