Vâlcu, despre Tudose: Acest Shrek al politicii, carieră terminată! Și-a permis aroganța...

Ema Apostu / 06 noi 2019 / 18:22 Salveaza PDF Comentarii

După acuzațiile de plagiat, Mihai Tudose a dat în judecată Ministerul Educaţiei pentru a scăpa de titlul de doctor. Solicită să îi fie anulat. Ce spune jurnalistul Val Vâlcu.

"Acest căpcăun, acest Shrek al politicii - fac aluzie la declaraţia sa, că îi spânzură pe unii de catarg - şi-a permis aroganța să îl lase pe premierul Japoniei cu ochii în soare din ţâfnă, că nu mai e el premier în funcţie. Nu şi-a făcut datoria până în ultima clipă. Până pleca din Palatul Victoria, era premierul României. O gafă uriaşă! Noi tot vânăm gafele, nu ştiu care a zis, nu ştiu care a făcut o cacofonie, ăla a făcut un dezarcord.

Vine premierul Japoniei în vizită, cu oameni de afaceri, şi îl laşi la Muzeul Satului, că tu te-ai certat şi la revedere. Din acel moment, într-o societate normală, cariera politică a domnului Shrek era terminată. Se ducea frumos la Brăila, unde baronează, unde îşi administra feuda respectivă şi acolo creştea flori, se apuca de ce meserie o avea. Scria teze de doctorat, ce face dânsul în timpul liber", a spus jurnalistul Val Vâlcu, la România TV.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28