Vâlcov, consilier Dăncilă. Ce spune Dragnea despre numirea lui

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că Darius Vâlcov a lucrat tot timpul la Guvern şi sprijină în continuare Executivul, adăugând că acesta este un "om liber". 

"Darius Vâlcov a fost la Guvern tot timpul. A lucrat la Guvern tot timpul şi a sprijinit cele două Guverne şi sprijină în continuare. Este un om de o valoare rară din punct de vedere economic şi este cel care, împreună cu mine şi încă doi colegi, a lucrat efectiv la programul de guvernare care este obligatoriu să fie pus în practică. Este un om liber Darius Vâlcov, are dreptul să trăiască şi să se plimbe liber şi, atât timp cât are aceste avantaje, doreşte să ajute cu tot dragul", a precizat Dragnea. 

Legat de dosarele penale ale lui Vâlcov, preşedintele PSD a spus: "Eu ştiu că Guvernul beneficiază de sprijinul domnului Darius Vâlcov şi asta este foarte important". 

"Din câte ştiu eu, la Guvern nu au genul ăsta de discuţii şi e bine să nu le aibă, ei să-şi facă programul de guvernare", a adăugat liderul PSD. 

Darius-Bogdan Vâlcov a fost numit consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată marţi în Monitorul Oficial, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel