Vâlcea: Circa 185 de milioane de lei fonduri guvernamentale, pentru proiectele de infrastructură din 19 localităţi

Un număr de 19 localităţi din judeţul Vâlcea au primit, marţi, prin decizia Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, aproximativ 185 de milioane de lei fonduri guvernamentale pentru dezvoltarea unor proiecte importante pentru aceste comunităţi, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ).

Potrivit sursei citate, banii primiţi urmează să fie investiţi în construcţia unor dispensare, în modernizarea sistemelor de iluminat public, precum şi în reabilitarea infrastructurii de drumuri şi poduri din localităţile respective.

Luna trecută, Guvernul a alocat prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii încă aproximativ 65 de milioane de lei pentru proiecte din alte cinci localităţi din judeţ, între care şi municipiul Râmnicu Vâlcea.

"În total, până acum, un număr de 23 de localităţi au primit bani pentru investiţii de la Guvernul României, suma totală alocată judeţului Vâlcea fiind de 249.663.252 lei (53 de milioane de euro). Le doresc spor la treabă primarilor şi sunt convins că alocarea de fonduri prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii va continua pentru judeţul Vâlcea", a transmis preşedintele CJ, Constantin Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel