Urmărește emisiunea live


Val de plecări din Primăria Sectorului 1 din cauza STRESULUI. Clotilde Armand spune că e ”foarte bine”

Clotilde Armand
Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunţat pe pagina sa de Facebook că mai mulţi angajaţi ai primăriei nu fac faţă ritmului de muncă impus de ea şi demisionează. 

"Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari. Tot mai mulți dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresați.

E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcționari care erau obișnuiți să nu facă absolut nimic pe banii cetățenilor. Totuși, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora.

PS: Aflu că au mai plecat două doamne din Poliția Locală. Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD în BES și a apărut pe la televiziunea unui fost securist (după ce i-am prins în flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicând cum am furat voturi. Cealaltă era mereu prezentă la întâlnirile mele cu cetățenii din sector și încerca să le deturneze făcând campanie pentru PSD deși era polițist local. Ambele aveau statut de funcționari publici.

Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. După faptă și răsplată...", a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

VEZI ŞI Clotilde Armand, primarul PFA. Cum ar fi fentat statul primarul de la Sectorul 1. Victor Alistar, CSM: Paravan!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel